Dijital Hikayeler

eTwinning Projesi, Polonya, Romanya, Türkiye ve Portekiz'den öğrencilerin katılımıyla başladı ve hikaye yazma etkinliğiyle sona eriyor.

Dijital yazarlar, dijital göçmenlerin geçmiş anılarını dijital araçlar kullanarak hikayeleştiriyorlar.

Hikaye yazma olan proje'nin son etkinliği, dijital yazarlara anıları canlandırma imkanı sağlıyor. Öğrenciler, kendi bakış açılarından dijital göçmenlerden aldıkları anıları kullanarak hikayeler oluşturuyorlar.

Özetlemek gerekirse, eTwinning projesi, dijital araçları kullanarak dijital yazarlara anıları hikayeleştirme konusunda yol gösteriyor ve geçmiş anılarının geleceğe aktarılmasını sağlıyor. Bu proje, dijital yazma becerilerini geliştirmek isteyen öğrenciler için harika bir örnek oluşturmaktadır.

Book titled 'MEMORIES TO FUTURE'

Yayın: 30.05.2023 - Güncelleme: 09.02.2024 18:37 - Görüntülenme: 90