E-güvenlik

Günümüzün dijital çağında, internet hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Öğrenmek ve başkalarıyla bağlantı kurmak için sonsuz fırsatlar sunarken, özellikle çocuklar ve gençler için bir takım riskler de doğurur. Bu nedenle, öğrencilerin ve velilerin çevrimiçi güvenliklerini sağlamak için belirli önlemler almaları önemlidir.

İşte tüm ortakların sorumlu öğrencileri tarafından hazırlanan Canva Sunumunda izlenecek bazı ipuçları countries.By bu basit önlemleri takiben, öğrenciler ve veliler çevrimiçi güvende kalırken internetin avantajlarından yararlanabilirler. İnternetin tehlikeli bir yer olabileceğini hatırlamak önemlidir ancak doğru önlemlerle kendimizi ve sevdiklerimizi koruyabiliriz.

28-02-2023İngilizcesine Daha detaylı ulaşmak için Tıklayınız.

Türkçesine Daha detaylı ulaşmak için Tıklayınız.

Yayın: 28.02.2023 - Güncelleme: 09.02.2024 18:32 - Görüntülenme: 129