İHH İYİLİKTE YARIŞANLAR

Yetim kardeşlerimize yönelik her yıl düzenlediğimiz "İHH İyilikte Yarışanlar" konulu yardım kampanyamızda lise kategorisinde Hazırlık-B Sınıfı öğrencilerimiz öne çıktı.

Öğrencilerimiz dönem boyunca yaptıkları örnek bir dayanışma ve yardımlaşma çalışmasıyla dikkatleri üzerlerine çekti. Okulun yetim kardeşlerimize destek olmak için başlattığı kumbara etkinliklerine katılan sınıfımız dönem boyunca yaptıkları yardımlarla ilk sırada yer alarak hem yetim kardeşlerimize umut oldu hem de okul idaremiz tarafından kahvaltı etkinliğiyle ödüllendirildi.

İBB Gözdağı Tesisleri'nde okul Müd. Yard. Gökçe Özkan ve İngilizce Koordinatörümüz Dilek Özkan'ın da katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğimiz çok keyifli anlara sahne oldu.

Gün sonunda yetim kardeşlerimize destek olmaya ve yardımlaşma faaliyetlerimize can-ı gönülden destek vermeye devam kararı ile etkinliğimiz sona erdi.

28-02-202428-02-202428-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 09:11 - Görüntülenme: 60