T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef YKS 2024

Hedef YKS 2024

Ock

YKS hazırlık faaliyetleri kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize bilgilendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sınav kaygısı ve kaygı ile baş etme yolları hakkında psikolojik danışman Ümit Kadak tarafından öğrencilerimize bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Ara

YKS hazırlık süreci kapsamında üniversite gezilerimize başladık. İlk gezimizi İbni Haldun Üniversitemize gerçekleştirdik. Eşit ağırlık öğrencilerimizle yaptığımız üniversite ziyaretinde üniversitenin akademik ve sosyal imkanları hakkında bilgi aldıktan sonra kampüs turu yaparak öğrencilerimiz üniversite ortamını deneyimlere imkânı buldular.

Ziyarete kabul ettiği için İbni Haldun Üniversitesi yönetimine teşekkür ederiz.

Ara

12.Sınıf Öğrencilerimizle Pendik Belediyesi Gençlik Kampında farklı ve bol etkinlikle bir gün geçirdik.

Öğrencilerimiz gün boyunca kamp alanında çeşitli sportif aktiviteler yaparak, stres atıp eğlenceli ve keyifli vakitler geçirdiler.

Bizlere bu imkânı sunan Pendik Belediyesi'ne, öğrencilerimize eşlik eden idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin kariyer planlamasına yönelik etkinliklerimiz devam ediyor

İŞKUR tarafından gerçekleştirilen bugünkü etkinliğimizde 11 ve 12 sınıflarımızı meslek seçimi ve özgeçmiş hazırlama konusunda bilgilendirme semineri yapıldı. Geleceğim meslekleri, meslek seçiminin önemi ve ihtiyaç duyacakları yeterlilikler konusunda detaylı bilgilendirme yapan İşkur yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Medipol Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Seda Karabulut hocamız "Hücre Bilimi, Genetik ve Biyoteknoloji" konulu sunumlarıyla misafir okul öğrencileri ve 11. sınıf öğrencilerimizle buluştu.

Tıp, teknoloji ve mühendislik bağlamında "Sağlıkta teknolji-Sağlıkta yenilikler" başlıklı çok verimli bir sunum gerçekleştiren hocamıza değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.