Mayıs-Haziran

Mayıs-Haziran Panomuz

Pendik İto Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri eTwinning projesi kapsamında "Eski ve Yeni Fotoğraf" etkinliğini başarıyla tamamladılar. Proje kapsamında, tüm eTwinning ortakları geçmiş ve şimdiki fotoğraflarını paylaştı ve ilgi çekici sunumlar hazırladı. Sunumlar okul bülten tahtasında sergilendi.

Öğrenciler diğer eTwinning ortaklarının fotoğraflarını gördüklerinde, farklı kültürleri ve yaşam tarzlarını daha iyi anlama fırsatı buldular. Sunumlar renkli fotoğraflar, açıklamalar ve anılarla hazırlandı ve okul bülten tahtasında sergilendi.

"Eski ve Yeni Fotoğraf" etkinliği öğrencilerimizin geçmişleriyle bağlantı kurmalarını ve farklı kültürleri anlamalarını sağladı. Ortak okullarımızla bu tür faaliyetlerde bulunmak sadece öğrencilerimizin küresel düşünme becerilerini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda onları daha da motive eder.

May 3

May 2 May