T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğretmenler arası 3. Toplantı

Öğretmenler, projenin genel durumunu değerlendirmek üzere bir araya geldi ve aşağıdaki konularda tartışmalar yaptı.


Proje koordinatörleri, öğrenci etkileşimi ve iletişiminin artırılması konusunda istişarelerde bulundu. Sonuç olarak, Etwinning kulübü öğrencileriyle mutabık kalınan uygun bir günde güvenlik kuralları ile ilgili küresel bir sınıf etkinliği düzenlenecektir.

Günümüzün dijital dünyasında öğrencilerimizi dijital tehlikelerden korumak amacıyla hazırlanan e-güvenlik beyannamesi tüm okulların bültenlerinde ve sahip oldukları okulların dijital bülten panolarında yayınlanacaktır.

Fotoğraf çekme ve onlar hakkında hikaye yazma ana faaliyeti ile ilgili olarak, hikayelerin kriterleri, süresi ve paylaşım için hangi araçların kullanılacağı konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Buna göre her ülke Nisan ayının son haftasında en az 5 fotoğraf çekecek ve hikayelerini önce Tuvale, ardından storyjumper'a yükleyecek.

 03-04-202303-04-2023

 

Eski ve Yeni Fotoğraf Etkinliği, Türkiye, Polonya ve Romanya'daki ingilizce ve Tarih dersleri arasında geleneklerini ve tarihlerini yansıtan bir bağlantı kuracak.

Son olarak, proje zaman çizelgesi gözden geçirildi ve gerekirse güncellendi. Karar: Proje programında herhangi bir sorun yoktu.

Toplantı sonunda proje öğretmenleri birbirlerine başarılar diledi ve toplantı ertelendi.

 

Haber metin yazarı: Dilek Özkan

03-04-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.04.2023 - Güncelleme: 12.02.2024 15:51 - Görüntülenme: 126
  Beğen | 0  kişi beğendi