İSTANBUL / PENDİK - Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Proje sözleşmesini İmzaladık-Taking the STEM Classroom Outdoors

Polonya'daki ortak okulumuzun koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan "Taking the STEM Classroom Outdoors" (Esnek Sınıf İçi ve Sınıf Dışı Öğrenme ) isimli Erasmus programına Yunanistan’daki ortağımız ile birlikte okulumuz da dahil olmuştur.

Bu proje kapsamında önce Polonya’ya daha sonra ise Yunanistan’a öğretmen ve öğrenci hareketliliği gerçekleştirilecektir.

Son olarak okulumuzun ev sahipliğinde yapılacak olan hareketlilikte söz konusu ülkelerden gelecek  öğretmen ve öğrenciler, ülkemizde ağırlanarak proje tamamlanacaktır.

Proje ekibimiz sürece hızlı başladı. İlk toplantımızı Online olarak yaptık. Sonra dataylar işin bir araya gelen ekibimiz projede görev alacak öğrencilerin seçim kriterlerini belirlemek için çalışmalarını sürdürdü.

08-01-202408-01-2024

Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 13:12 - Görüntülenme: 70