Projemizin amaçları

PROJEMIZ HAKKINDA

Genel amaçlar

Öğrencilerin etnik, kültürel ve dini gruplar ve uluslar arasındaki anlayış ve dayanışmaya saygı duymalarını ve katkıda bulunmalarını sağlayan becerilerin geliştirilmesine öncülük etmek.

- Öğrencileri kültürel bilgiye maruz bırakarak kültürlerarası eğitimi teşvik etmek. - Arama, organize etme, analiz etme, değerlendirme, sentezleme, Çeşitli internet ve sosyal medya kaynaklarından gelen bilgileri etik olarak kullanın. - Telif hakkı, fikri mülkiyet hakkı         ve  kaynakların uygun belgelendirilmesi de dahil olmak üzere dijital bilgi ve teknolojinin güvenli, yasal ve etik kullanımını öğretmek.

- Öğrencilerin eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek, araştırma planlamak ve yürütmek, projeleri yönetmek, sorunları çözmek ve uygun dijital araçları ve kaynakları kullanarak doğru karar vermek.

- Öğrencileri yeni diller öğrenmeye teşvik etmek ve dilsel çeşitlilik konusunda farkındalık yaratmak,

- Fotoğraf avlama faaliyetleri ile yerleri keşfetmek.

- Zaman içinde çevremizde meydana gelen değişiklikleri keşfetmek.

- Öğrencileri gerçek dünya sorunlarını keşfetmeye ve çevre sorunlarını çözmeye teşvik etmek.

21-02-2023

Genç nesilleri yaşlı nesillerle birlikte vakit geçirmeye teşvik etmek.

“Dijital yerliler” yardımıyla “dijital göçmenlerin” yeni teknolojilere adaptasyonunu kolaylaştırmak.

Kentlerde sürdürülebilirliğin önemini kabul ederek şehirleri iklim değişikliğine karşı daha sürdürülebilir ve dirençli hale getirmek.

İngilizce öğretiminde özel hedefler:

Konuşma ve dinleme amacı:

İkna, tartışma ve tartışmanın temel unsurlarını, becerilerini ve etkilerini temel sözlü beceriler olarak tanımlayın ve anlayın.

Yabancı dillerini pratik yapma şansı.

• Sunum, öğretmen Sanzi Nesiu tarafından koordine edilen 9. sınıf Gog Eduard tarafından hazırlanmıştır.

* Etwinning kulübü Dijital Yazarlar sayfası, tasarım düzenleme ve güncellemesi öğrencimiz Berat TOSYALI tarafından yapılmaktadır.

Yayın: 21.02.2023 - Güncelleme: 09.02.2024 18:34 - Görüntülenme: 337