T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi

VELİ MEMNUNİYET ANKETİ

Değerli Velimiz!

Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan AİHL olarak bu yıl hem okulumuzun genel bir değerlendirmesini yapmak hem de 2024-2028 Stratejik planımızın hazırlanması sürecinde durum analizi yapabilmek açısından sizlerin  değerlendirmelerinize ve önerilerinize başvurmak istedik.


Okul ve aile sürekli iletişim halinde olursa eğitim öğretim süreci yapıcı yönde ilerler ve öğrencinin potansiyeline ulaşması kolaylaşır.    Şüphesiz çocuğu daha iyi tanımak, onun isteklerini keşfetmede aileyi bir adım öne çıkarır.  Okul ile çocuk arasında köprü görevi gören aile, hem okulun akademik kadrosundan destek alarak hem de çocuğa destek olarak başarılı bir geleceğe adım atmasına yardımcı olur.    Ayrıca Okul-Aile-Öğretmen arasındaki sağlıklı bir iletişim çocuklarımızın başarısının artırılmasında büyük bir öneme sahiptir.    Bu sebeple sizlere sunduğumuz bu anketi dikkatli bir şekilde inceleyip doldurmanız bundan sonraki süreci planlamada bizlere önemli ipuçları verecektir. 5 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır.
Anketimize göstereceğiniz ilgi ve yapacağınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür eder, çocuklarımıza ve sizlere mutlu ve başarılı bir gelecek dileriz…

Anket için tıklayınız


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 09:17 - Görüntülenme: 50
  Beğen | 0  kişi beğendi