T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi

2023-24 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM NELER YAPTIK

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Etkinliklerimizden Kısa bir Özet

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, eğitici seminerler, atölye çalışmaları ve sportif faaliyetlerle doluydu. Etkinliklere katılan ve destek veren herkese teşekkür ederiz. Gelecek etkinliklerde görüşmek üzere.

2023-24 Eğitim Öğretim Yılını okul geleneğimiz olan "Yıl Sonu Kapanış Programıyla" Tamamladık....

Öğrencilerimiz tatlı hatıralar, neşeli haykırışlar bırakıp gittiler arkalarında. Yoğun eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de dolu dolu bir seneyi daha geride bıraktık.

Okul müdürümüz Ebamüslim YAŞAROĞLU'nun konuşmasıyla başlayan yıl sonu kapanış programımız da bir yılın özetini, geri de bıraktıklarımızı hep birlikte gözden geçirdik, tekrar hatırladık. Bu uzun seneye ne çok şey sığdırdı öğrencilerimiz. Onlar yaptıklarıyla hak ettiler bu tatili. 

Her sınıf kademesinde birinci olan öğrencilerimizi ödüllendirdik. 

Bu yıl ilk defa açtığımız ve çok başarılı bir dönem geçiren ve DÖGM'nin sınavında Türkiye genelinde başrı sıralamasında ilk 7 de olan İngilizce Hazırlık sınıfı öğrencilerimize Uluslar arası geçerliliği olan dil sertifakaları öğretmen ve idarecilerimiz tarafından takdim edildi.

Sinevizyon gösterisiyle geride bıraktığımız ve senenin hatırda kalan bizleri gülümseten karelerini keyifle, gururla izledik. 

Öğrencilerimiz sahne performanslarıyla hünerlerini sergilerken neşelendik ama  uzun yıllar okulmuzda idareci ve öğretmen olarak görev yapan Tarih Öğretmenimiz Ercan ÖZTÜRK'le vedalaşmanın da hüznünü yaşadık. Hocamızı İstanbul'dan yeni görev yerine uğurladık. okulmuza çok değerli katkıları olan hocamıza yeni görev yerinde başarılar dileriz. 

Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen emektar hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Tün öğretmen ve öğrencilerimize İYİ  TATİLLER DİLERİZ.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.07.2024 - Güncelleme: 01.07.2024 16:14 - Görüntülenme: 65
  Beğen | 0  kişi beğendi