T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKUL DERGİMİZ ANKA 6. SAYISIYLA YAYINDA...

ANKA’mız 6. sayısıyla size merhaba diyor.

Bu seneki dergimizi Büyük Doğu’nun Çileli Şairi Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in 40. ölüm yıldönümüne ithafen yayımladık.

Eğitim öğretim faaliyetlerimizle birlikte yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz, bir kısmına ANKA dergimizin bu sayısında da yer verdiğimiz sosyal kültürel etkinlikler, bilimsel ve akademik seminerler, Türkiye genelinde ve il ilçe çapında elde ettiğimiz, bilimsel, akademik ve teknolojik başarılar, yukarıda bahsettiğim hedefe ulaşma yolunda atılmış birer somut adımdır. Kurumsal olarak gelecek adına bizleri daha da fazla umutlandırmaktadır. 

Öğretmenlerimizin kalemlerinden çıkan yazılarla genç beyinlerin ortaya koyduğu yazı, şiir ve diğer çalışmalar, İngilizce öğretmenlerimiz Dilek Özkan ve Hüseyin Demiray tarafından yürütülen ulusal ve uluslararası etwinning projeleriyle dolu dolu bir dergi okurlarıyla buluşuyor.

Bu vesile ile dergimizin hazırlanmasında emeği geçen başta Müdür Yardımcımız Engin Karakoyun, editörümüz Merve Yaman ve tasarımcımız Vahap Doğan hocalarım olmak üzere içeriğe katkı sunan bütün idareci ve öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerime bir kez daha canıgönülden teşekkür ediyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. (Ebamüslim YAŞAROĞLU/Okul Müdürü)

 Okumak ve indirmek için tıklayın...

Anka-6 PDF olarak indir

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.07.2023 - Güncelleme: 26.02.2024 13:33 - Görüntülenme: 728
  Beğen | 3  kişi beğendi