T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi

3 DÖNEM YKS KARNEMİZ...

BAŞARI; sabrın, azmin ve çalışmanın bir hediyesidir. Bugünkü başarıyı gelecekte daha yukarılara taşıma gayreti içinde olacağız.

"Önce Karakter Sonra Kariyer" düsturuyla  hem milli ve manevi kültürel değerlerimizi benimsetmeyi, hem de akademik olarak Türkiye'nin en seçkin üniversitelerine öğrencilerimizi yerleştirmeyi kendimize hedef edindik. İlk 3 dönem mezunlarımızla bu hedefimize ulaşarak geride bıraktığımız yıllarda mezunlarımızla başarımızın tesadüfi olmadığını bir kez daha göstermiş olduk. başarımızı gelenek haline getirerek daha da ileriye taşımak için birlikte emek ve gayret sarfediyoruz.

Hayattaki en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızı, birer emanet olarak görüp hak ettikleri en güzel eğitim öğretim ortamını sunma gayreti içerisinde öncü ve örnek bir nesil yetiştirme hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. 

251 mezunumuzu Türkiye'nin en gözde üniversitelerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyor, yeni başarıların devam edeceğine yürekten inanıyoruz. İşte 3 yıllık YKS başarı karnemiz...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.07.2023 - Güncelleme: 03.07.2023 16:38 - Görüntülenme: 981
  Beğen | 5  kişi beğendi