Erasmus

Ock

Polonya'daki bir okulun koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan "Taking the STEM Classroom Outdoors" isimli Erasmus programına Yunanistan’daki bir okulla birlikte okulumuz da dahil olmuştur. Bu proje kapsamında önce Polonya’ya daha sonra ise Yunanistan’a öğretmen ve öğrenci ziyaretleri gerçekleştirilecektir. Son olarak okulumuzun ev sahipliğinde yapılacak olan hareketlilikte söz konusu ülkelerden gelecek  öğretmen ve öğrenciler, ülkemizde ağırlanarak proje tamamlanacaktır.

Bu kapsamda proje hareketliliğine katılacak öğrencilerin belirlenmesi amacıyla öğrencilerimizin adil şartlarda seçilmesi ve sürecin sağlıklı yürütülebilmesi için bir seçme sınavı yapılacaktır. Sınav Detayları okulumuz web sitesinde paylaşılmış olup sınav başvuruları Form aracılığı ile yapılacaktır.

Ock

Eyl

We are happy to announce that we have just had our first Erasmus Webinar with Poland and Greece. Our first destination is going to be in Poland, March 2024. We are very excited to collabotare with our partners regarding as cultural sharings. We are looking forward to meeting our partners with our teachers and students in March.

Polonya ve Yunanistan ile ilk Erasmus Webinarımızı (toplantımızı) yaptığımızı ilan etmekten mutluluk duyuyoruz. İlk durağımız Mart ayında Polonya olacaktır. Kültürel paylaşımlar bağlamında ortaklarımızla işbirliği yapacağımız için heyecanlıyız. Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Mart ayını dört gözle bekliyoruz.

Mrt

İtalya ve Yunanistan'dan Erasmus vesilesi ile gelen misafir öğretmen ve öğrencilerimiz okulumuzu gezip okul idaremiz ve öğretmenlerimizle görüştüler. Öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet edip eğitim imkanlarımız hakkında bilgi aldılar. Büyük ilgi ve beğeni ile eğitim alanlarımızı, sınıflarımızı gezip ortaokuldaki derslerin işleniş şeklini görüp öğrencilerimizin İngilizce pratiklerindeki başarılarına ve okul imkanlarımıza hayranlıklarını gizlemeyen misafirlerimiz daha sonra veli, öğretmen ve öğrencilerimizin büyük bir emek ve özveri ile hazırladıkları Ramazan sokağını gezdiler.

Proje yürütücüsü öğretmenimiz Hüseyin beye, bu imkanları sağlayan kıymetli idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz...