HEDEF LGS 2024

Eyl

Sınıf öğrencilerimizin LGS  8.sınıf öğretim programında belirlenen kazanımlar esas alınarak öğrencinin okuduğunu anlama, yorumlama, sonuç çıkarma, problem çözme, analiz etme, eleştirel düşünme, yaşam ve bilişsel süreç becerilerini ölçen deneme sınavı online olarak uygulanmıştır. DYK sürecinin ilk aşaması olan bu sınavda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

LGS başarı hedeflerimiz doğrultusunda danışman öğretmenlerimiz ve okul rehberlik öğretmenimizin katılımlarıyla "LGS Öğrenci Danışmanlığı" konulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Yıl boyunca devam edecek olan bu toplantılar ile 8. sınıf öğrencilerimizin LGS başarı durumlarını değerlendirecek ve onların hedeflerine ulaşabilmeleri adına çalışmalar yapacağız.